Programma

AankomenDoe je zo!

Wil je gezond aankomen op een verantwoorde manier, maar weet je niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Kan je wat hulp gebruiken? Dat is heel normaal. Met het programma “Aankomen doe je zo”, leer je op een andere manier naar aankomen kijken. Gezond aankomen is veel meer dan alleen weten wat en hoeveel je moet eten. Er zijn veel aspecten die een rol spelen. In vier maanden gaan we aan de slag met die dingen die jou nu tegenhouden om aan te komen. Zo behaal  je stap voor stap je doel.

Op maat gemaakt programma

Aankomen doe

je zo!

Tijdelijk €799*!

Aankomen doe je zo programma

*In termijnen betalen is mogelijk

Wat kan je verwachten?

 • 10 individuele coachgesprekken
 • 4 maanden
 • Online
 • Ontdek waarom jij aan wilt komen
 • Persoonlijk aankomplan
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Lijst met eating skills, incl. tracklist
 • Start waar jij de meeste winst kunt halen
 • Stel en behaal jouw doel stap voor stap
 • Persoonlijk volhoudplan
 • 4 GRATIS Animal Locomotion lessen
 • Vragen stellen via whatsapp of mail

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek

Voordat we elkaar ontmoeten vraag ik je om een intakeformulier in te vullen. Inclusief een voedingsdagboek van één week, zodat we tijdens het eerste gesprek meteen kunnen starten. We achterhalen jouw waaromvraag. Als je zegt “ik wil aankomen” is het ook interessant om te weten waarom je dit wilt. Vervolgens zullen we nagaan welk doel jij wilt halen en wat hiervoor nodig is. We starten met datgene waar de meeste winst te behalen is. Je krijgt tijdens het eerste gesprek al een opdracht/interventie. We gaan meteen aan de slag.

Persoonlijk aankomplan

Met de uitkomsten van het gesprek, het intakeformulier en voedingsdagboek stel ik jouw persoonlijk aankomplan op. In dit plan staat jouw waaromvraag, het lange termijn doel en wat nodig is om je doel te behalen. Dit plan stuur ik naar je toe en bespreken we tijdens het eerste coachgesprek. Dit plan bevat ook een op maat gemaakt voedingsschema, een lijst met eet skills en tracklist.

gezond aankomen coaching
gezond aankomen beweging

Coachgesprekken

Tijdens het eerste coachgesprek nemen we het plan door, inclusief jouw aanvullingen. Het plan vormt de kapstok om jouw lange termijn doel te halen.

Elke twee weken heb je een coachgesprek en krijg je opdrachten/interventies mee. Zie deze opdrachten als bouwstenen om jouw doel te halen. Stap voor stap ga jij aan de slag om je doel(en) te halen. We starten met datgene waar voor jou de meeste winst te halen is. Tijdens de coachgesprekken bespreken we de resultaten die je de afgelopen weken hebt behaald. Tussentijds kan je mij indien nodig berichtjes sturen via WhatsApp en mail.

 

Interventies/opdrachten

Gezond aankomen is meer dan alleen meer eten en zal daarom ook meer dan alleen voedingsadvies bevatten. Ik hanteer de volgende interventies: Voeding, beweging, stress en geluk (zelfbeeld en positieve emoties).

Persoonlijk volhoudplan

Leer volhouden en behoud je aangekomen kilo’s. In de loop van dit traject ga jij aan de slag met je eigen volhoudplan. Dit plan zal gericht zijn op de borging van je resultaten na dit traject. Je brengt je eigen valkuilen in kaart en krijgt handvatten om je hiertegen te wapenen. Het doel is dat je na dit traject je aangekomen kilo’s behoudt, nooit meer hoeft te worstelen om aan te komen en kunt blijven volhouden.

 

 

Per onderwerp hanteer ik de
volgende aandachtspunten

 • Voeding: hoeveel en wat eet je, voedingsfrequentie, voedingsvariatie, smakelijkheid, genieten van eten, honger/eetlust, eetgedrag/gewoonte.
 • Beweging: oefeningen om sterker en leniger te worden, plezier in bewegen, bewegen om te ontspannen.
 • Stress: nieuwe ervaringen creëren, ademhaling, voedingsinterventies en beweging via ontspanning- en
  flexibiliteitsoefeningen.
 • Geluk/mental coaching: leer wat de kracht is van je mindset en vergroot het ervaren van positieve emoties. Dit zal een effect hebben op je mentale en fysieke gezondheid.
gezond aankomen sporten
×