Abonnement

Aankomen in gewicht "Broodnodig"?

Is gezond aankomen in gewicht voor jou broodnodig? Vind je het fijn als er iemand voor je is die je helpt en uitdaagt, zodat je jouw doelen behaalt en vol blijft houden? Vind je het prettig om proactief alle steun, tips en adviezen te ontvangen die er zijn? Naast een persoonlijk aankomplan, krijg je een voedingsschema en werk je aan jouw unieke plan zodat je vol blijft houden. Gedurende de week krijg je antwoorden op al je vragen. Tijdens de coachgesprekken krijg je gerichte opdrachten en interventies mee naar huis die jou helpen om stapje voor stapje je aankomdoelen te behalen.

Abonnement

Broodnodig!

Vanaf € 54,99 per maand!

Broodnodig abonnement

Wat kan je verwachten?

 • Online
 • Intakegesprek
 • Ontdek waarom jij aan wilt komen
 • Persoonlijk aankomplan
 • Persoonlijk volhoudplan
 • Persoonlijk voedingsschema
 • Eén keer per maand GRATIS deelname aan een Animal Locomotion Flow les
 • Twee keer per maand een coachgesprek
 • Wekelijks steun, tips en adviezen
 • Wekelijks antwoorden op jouw vragen via de mail

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek

Voordat we elkaar ontmoeten vraag ik je om een intakeformulier in te vullen, inclusief een voedingsdagboek van één week, zodat we tijdens het eerste gesprek meteen kunnen starten. We achterhalen jouw waaromvraag. Als je zegt “ik wil aankomen” is het ook interessant om te weten waarom je dit wilt. Vervolgens zullen we nagaan welk doel jij wilt halen en wat hiervoor nodig is. Je starten met datgene waar de meeste winst te behalen is. Je krijgt tijdens het eerste gesprek al een opdracht/interventie. Je start direct.

Persoonlijk aankomplan

Met de uitkomsten van het gesprek, het intakeformulier en voedingsdagboek stel ik jouw persoonlijke aankomplan op, zodat jij kan aankomen in gewicht. In dit plan staat jouw waaromvraag, het lange termijn doel en wat nodig is om je doel te behalen. Dit plan stuur ik naar je toe. Jij gaat met hulp van mij aan de slag om je doelen te halen.

gezond aankomen in gewicht
aankomen in gewicht en sporten

Antwoorden op jouw vragen

Vragen ontstaan als je werkt aan het behalen van je doelen. En dat is precies waarom ik jouw blijvende vraagbaak ben. Stuur elke week je vragen en ontvang één keer per week een mail met antwoorden. Je hoeft niet te wachten op het volgende coachgesprek en kan lekker doorgaan in het tempo dat bij jou en je leven past.

Tips, steun en advies

Naast de antwoorden op de vragen die jij zelf hebt, ontvang jij wekelijks tips, steun en advies die aansluiten bij jouw doelen. Je wordt op deze manier uitgedaagd en er wordt actief met je meegedacht. Zie het als het ontvangen van jouw dagelijkse portie inspiratie, zodat jij minder hoeft na te denken en kan focussen op andere dingen in het leven die ook belangrijk voor je zijn.

 

 

Coachgesprekken

Tijdens het eerste coachgesprek nemen we jouw persoonlijk aankomplan door, inclusief jouw aanvullingen. Het plan vormt de kapstok om jouw lange termijn doel te halen.

Elke maand heb je twee coachgesprekken en krijg je opdrachten/interventies mee. Zie deze opdrachten als bouwstenen om jouw doel te halen en te behouden. Stap voor stap ga jij aan de slag om je doel(en) te halen. We starten met datgene waar voor jou de meeste winst te halen is.
Ook bespreken we de resultaten die je de afgelopen twee weken hebt behaald en wat de volgende stappen die je kunt zetten.

Abonnement

Je kan kiezen uit een abonnement van 3 maanden, 6 maanden, 12 maand of 18 maanden. Ook kan je ervoor kiezen om maandelijks te betalen of in één keer. Zie hieronder een overzicht van de prijzen.

Abonnementskosten 

3 maanden 6 maanden 12 maanden 18 maanden
Per maand betalen € 94,99 € 84,99 € 74,99 € 64,99
In één keer betalen* € 242,22 € 433,45 € 764,90 € 989,82
Besparing in één keer betalen € 42,75 € 76,49 € 134,98 € 180,00

*Als je in één keer betaalt krijg je 15% korting op het totaalbedrag

Per onderwerp hanteer ik de
volgende aandachtspunten

 • Voeding: hoeveel en wat eet je, voedingsfrequentie, voedingsvariatie, smakelijkheid, genieten van eten, honger/eetlust, eetgedrag/gewoonte.
 • Beweging: oefeningen om sterker en leniger te worden, plezier in bewegen, bewegen om te ontspannen.
 • Stress: nieuwe ervaringen creëren, ademhaling, voedingsinterventies en beweging via ontspanning- en
  flexibiliteitsoefeningen.
 • Geluk/mental coaching: leer wat de kracht is van je mindset en vergroot het ervaren van positieve emoties. Dit zal een effect hebben op je mentale en fysieke gezondheid.
gezond aankomen sporten
×