Abonnement

Aankomen met het "Doe het zelf!" plan

Wil je gezond aankomen in gewicht en zelf het meeste doen? Na het intakegesprek ontvang je jouw persoonlijke aankomplan. Hierin staat waar je aan moet werken om je doelen te halen. Je gaat zelf aan de slag en hebt mij als blijvende vraagbaak. Stuur al je vragen en ontvang wekelijks antwoorden, zodat je blijft volhouden.

Abonnement

Doe het zelf!

Vanaf € 16,99 per maand!

Doe het zelf abonnement

Wat kan je verwachten?

  • Online
  • Intakegesprek
  • Ontdek waarom jij aan wilt komen
  • Persoonlijk aankomplan
  • Eén keer per week antwoorden op jouw vragen via de mail

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek

Voordat we elkaar ontmoeten vraag ik je om een intakeformulier in te vullen, inclusief een voedingsdagboek van één week, zodat we tijdens het eerste gesprek meteen kunnen starten. We achterhalen jouw waaromvraag. Als je zegt “ik wil aankomen” is het ook interessant om te weten waarom je dit wilt. Vervolgens zullen we nagaan welk doel jij wilt halen en wat hiervoor nodig is. Je starten met datgene waar de meeste winst te behalen is.

Persoonlijk aankomplan

Met de uitkomsten van het gesprek, het intakeformulier en voedingsdagboek stel ik jouw persoonlijke aankomplan op. In dit plan staat jouw waaromvraag, het lange termijn doel en wat nodig is om je doel te behalen. Dit plan stuur ik naar je toe. Jij gaat vervolgens zelf aan de slag om je doelen te halen.  

gezond aankomen coaching
gezond aankomen beweging

Antwoorden op jouw vragen

Vragen ontstaan als je werkt aan het behalen van je doelen. En dat is precies waarom ik jouw blijvende vraagbaak ben. Stuur elke week je vragen en ontvang één keer per week een mail met antwoorden. Zo kan je lekker doorgaan in het tempo dat bij jou en je leven past.

 

 

Abonnement

Je kan kiezen uit een abonnement van 3 maanden, 6 maanden, 12 maand of 18 maanden. Ook kan je ervoor kiezen om maandelijks te betalen of in één keer. Zie hieronder een overzicht van de prijzen.

Abonnementskosten 

  3 maanden 6 maanden 12 maanden 18 maanden
Per maand betalen € 44,99 € 29,99 € 24,99 € 19,99
In één keer betalen* € 114,72 € 152,95 € 254,90 € 305,85
Besparing in één keer betalen € 20,25 € 26,99 € 44,98 € 53,97

*Als je in één keer betaalt krijg je 15% korting op het totaalbedrag

×