Programma

Ontdek waarom jij wilt aankomen en maak een vliegende start

Wil je gezond in gewicht aankomen maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Wil je vooral hulp om van start te gaan? Dan is het zesweekse “kort en krachtig programma” iets voor jou!

In zes weken tijd leer je op een andere manier naar aankomen kijken. Gezond aankomen in gewicht is veel meer dan alleen weten wat en hoeveel je moet eten.

Op maat gemaakt programma

Kort & krachtig!

Tijdelijk €299*!

Kort & krachtig programma

*In termijnen betalen is mogelijk

Wat kan je verwachten?

 • 3 individuele coachgesprekken
 • 6 weken
 • Online
 • Ontdek waarom jij wilt aankomen
 • Een persoonlijk aankomplan
 • Een persoonlijk voedingsschema
 • Lijst met eating skills, incl. tracklist
 • Maak een start om jouw doel te halen
 • 1 GRATIS Animal Locomotion les
 • Vragen stellen via whatsapp of mail

Hoe ga ik te werk?

Intakegesprek

Voordat we elkaar ontmoeten vraag ik je om een intakeformulier in te vullen. Inclusief een voedingsdagboek van één week, zodat we tijdens het eerste gesprek meteen kunnen starten. We achterhalen jouw waaromvraag. Als je zegt “ik wil aankomen” is het ook interessant om te weten waarom je dit wilt. Vervolgens zullen we nagaan welk doel jij wilt halen en wat hiervoor nodig is. We starten met datgene waar de meeste winst te behalen is. Je krijgt tijdens het eerste gesprek al een opdracht/interventie. We gaan meteen aan de slag.

gezond in gewicht aankomen intakegesprek

Persoonlijk aankomplan

Met de uitkomsten van het gesprek, het intakeformulier en voedingsdagboek stel ik jouw persoonlijk aankomplan op. In dit plan staat jouw waaromvraag, jouw lange termijn doel en wat nodig is om jouw doel te halen. Dit plan stuur ik naar je toe en bespreken we tijdens het eerste coachgesprek. Dit plan bevat ook een op maat gemaakt voedingsschema, een lijst met eet skills en tracklist.

gezond aankomen in gewicht

Coachgesprekken

Tijdens het eerste coachgesprek nemen we het plan door, inclusief jouw aanvullingen. Het plan vormt de kapstok om jouw lange termijn doel te halen.
Tijdens de coachgesprekken krijg je opdrachten/interventies mee naar huis. We starten met datgene waar voor jou de meeste winst te halen is. Tijdens de coachgesprekken bespreken we de resultaten die je afgelopen weken hebt behaald. Tussentijds kan je mij indien nodig berichtjes sturen via whatsapp en mail. In het derde en laatste coachgesprek krijg je handvatten mee naar huis hoe je zelfstandig verder kunt gaan.

Wil je liever de begeleiding voortzetten, dan kan je kosteloos switchen van het kort en krachtig programma naar aankomen doe je zo programma. Je betaalt slechts het verschil tussen de twee programma’s.

 

 

Interventies/opdrachten

Aankomen is meer dan alleen meer eten en zal daarom ook meer dan alleen voedingsadvies bevatten. Ik hanteer de volgende interventies: Voeding, beweging, stress en geluk (zelfbeeld en positieve emoties).

Per onderwerp hanteer ik de
volgende aandachtspunten

 • Voeding: hoeveel en wat eet je, voedingsfrequentie, voedingsvariatie, smakelijkheid, genieten van eten, honger/eetlust, eetgedrag/gewoonte.
 • Beweging: oefeningen om sterker en leniger te worden, plezier in bewegen, bewegen om te ontspannen.  
 • Stress: nieuwe ervaringen creëren, ademhaling, voedingsinterventies en beweging via ontspanning- en
  flexibiliteitsoefeningen.
 • Geluk/mental coaching: leer wat de kracht is van je mindset en vergroot het ervaren van positieve emoties. Dit zal een effect hebben op je mentale en fysieke gezondheid.
×