Ontbijt / Recepten

Bananenpannenkoek

  • 591 kcal
  • 10 minuten bereiden

Ingrediënten

Recept voor 1 persoon

  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • 15 ml lijnzaadolie
  • 15 gram roomboter

Aan de slag

Stap 1

Prak de bananen

Stap 2

Voeg aan de geprakte bananen, de twee eieren en olie toe en maak er een glad mengsel van

Stap 3

Smelt de kokosolie of boter in een koekenpan

Stap 4

Doe het mengsel in een koekenpan en bak de pannenkoek. Het is niet nodig om de pannenkoek te keren. Als de onderkant goed gaar is kan je de pannenkoek eten

 

Variatie tip!

  • Doe wat honing/agave siroop over de pannenkoek met wat kokosrasp voor een extra zoete pannenkoek
  • Wil je liever de zoetheid met wat hartigs combineren, beleg dan met stukjes zachte geitenkaas of geitenkaasspread
  • Voeg aan het mengsel nog wat hennepzaad, sesamzaad en wat pitjes toe voor een extra bite

Voedingswaarde

591 kcal

38 gram vet

54 gram koolhydraten

14 gram eiwit

Deel op social media

×