Ontbijt / Recepten
Bananenpannenkoek
-
591 kcal
-
10 minuten bereiden
Ingrediënten
Recept voor 1 persoon
-
2 bananen
-
2 eieren
-
15 ml lijnzaadolie
-
15 gram roomboter
Aan de slag
Stap 1
Prak de bananen
Stap 2
Voeg aan de geprakte bananen, de twee eieren en olie toe en maak er een glad mengsel van
Stap 3
Smelt de kokosolie of boter in een koekenpan
Stap 4
Doe het mengsel in een koekenpan en bak de pannenkoek. Het is niet nodig om de pannenkoek te keren. Als de onderkant goed gaar is kan je de pannenkoek eten
Variatie tip!
-
Doe wat honing/agave siroop over de pannenkoek met wat kokosrasp voor een extra zoete pannenkoek
-
Wil je liever de zoetheid met wat hartigs combineren, beleg dan met stukjes zachte geitenkaas of geitenkaasspread
-
Voeg aan het mengsel nog wat hennepzaad, sesamzaad en wat pitjes toe voor een extra bite
Voedingswaarde
591 kcal
38 gram vet
54 gram koolhydraten
14 gram eiwit